Volleyball - Storseier til Torvastad!

Vedlegg

Kveldens kvalifiseringskamp for neste års Eliteserie, endte med 3-0 (25-16/25-16/25-15) til Torvastad over utfordrerne fra Rossvoll.

Det unge Torvastad-laget, gikk tøft fra start og både blokket og angrep det rutinerte bortelaget i ett tempo Rossvoll ikke kunne hamle opp med. 17-årige, Jonah Utvik i oppleggerposisjon, satte igang angrepskombinasjoner med både tempo og høyde over nett, som var utenfor bortelagets rekkevidde.

Oskar Espeland, tilbake fra skade, viste nok en gang hvorfor han har vært en av Eliteseriens absolutte toppspillere i år. Serv og angrep med tyngde som få gjør han etter.

Kvelden ga oss også ett hyggelig gjensyn med kaptein, Benjamin Utvik. Benny var, som alltid, tryggheten selv i mottak, og fikk også satt inn noen fine angrep.

Mange poeng scoret også unge Henrik Kaldheim. Imponerte med tøft blokkspill og kraftig angrepsspill. 17-åringen satte tidlig tonen med å ta ned Rossvolls sterkeste angrepskort og leverte en fin kamp fra midt.

Rossvolls sterkeste spillere i kveld, Jon Erlend Haukås og Martin Bjelland, forsøkte å dra resten av lagkameratene inn i kampen, men kunne ikke matche hjemmelagets tempo og fysikk. Gustav Skrefsrud ønsket også å være med på leken, og fikk vist seg frem i 1. sett.  Skrefsrud fikk imidlertid litt mer oppmerksomhet fra hjemmelaget i 2. sett, og kom deretter ikke til sin rett.

Hjemmelagets diagonal, Sebastian Niacora, viste også prov på gode ferdigheter og leverte godt spill. Torvastads rutinerte og solide midtspiller, Nikolai Vølstad, spredte trygghet rundt seg og bidro til at unggutta holdt hodet kaldt i kampens avgjørende faser. Uvurderlig for alle lag å ha en Vølstad på laget!

Mot slutten, benytter Torvastad anledningen til å slippe til unggutta, Nikolai Hjørdie og Jakob Eikrem. Begge kom godt fra oppgaven og vokser for hver gang de entrer parketten.

Ett entusiastisk hjemmepublikum nærmest nektet å gi slipp på hjemmelagets spillere etter kampen. Stemningen sto i taket da matchballen ble vunnet og publikum viser tydelig at de har lyst på en ny sesong med Eliteserievolleyball i Torvastad Arena,

Sønd 23.04 kl 15.00 skal det avgjøres. Da kommer Sotra VBK på besøk, i det som blir en ren finale om Eliteserieplassen.

Kom å bli med på sesongens siste volleyballfest!!! Dette blir gøy og gutta trenger all mulig støtte

<- Tilbake

Siste nytt