Innebandy

NB! Vi har for øyeblikket ingen aktiv avdeling for innebandy. Er du interessert i å starte opp, ta kontakt med daglig leder i Torvastad IL. Kontakt på til@torvastad.no

Om innebandygruppen

I starten ble innebandy sett på som en treningsmåte for hockeyklubbene i vår- og sommersesongen. For å øke rekrutteringen ble innebandy innført i skoleverket og interessen både fra lærere og elever var stor. I løpet av kort tid ble innebandy førstevalg blant aktivitetene i kroppsøvingstimene. Innebandy har høy intensitet og krever ingen forkunnskaper!

For tiden har vi dessverre ingen aktive lag for barn og unge på Torvastad. Dette ble lagt ned i 2022. Men ønsker du å bidra til å opprette innebandylag igjen, ta gjerne kontakt. Vi har utstyr og mulighet til å få treningstider i Torvastad arena, men mangler voksne til å drive lag på ulike alderstrinn.

For voksne (over 15 år) har vi innebandy to ganger i uken i Torvastad arena. Vi trenger flere spillere, så ønsker du å bli med, eller prøvespille, ta kontakt. Det er ingen krav om kompetanse, og det passer for alle!

 

Treningstider for vennelaget - mix voksne (over 15 år)


Leder for vennelaget

Kontaktpersoner

Linn Kari Lie

Vennelaget innebandy

Siste nytt

Ingen nyheter for øyeblikket