Orientering

Orientering ble opptatt som gruppe i Torvastad IL allerede i 1976. Første formann var Roald Tellnes som sammen med Erling Stange og Tor Ihle var drivkreftene i orienteringen i flere år. Dette er en utmerket sport for store og små som gir god trening og som blåser liv i konkurranseinstinktet!

Om orienteringsgruppa

Kartet – vårt idrettsanlegg

Et nytt og meget godt digitalt kart over Bjørgene var klart til KM mellomdistanse i 2011. Dette kartet er i målestokk 1:7500 og ble revidert i 2017. Det kan kjøpes på Idrettshuset hos daglig leder Ole Førland. Ellers har vi også kart over Visnes (fra 1998) og over Kvalavåg.

 

Turorientering

Turorientering er en fin familieaktivitet som gir søndagsturene mål og mening. Du kan «lete» etter postene når det passer deg. Postene har ulik poengverdi, og samler du nok poeng kan du gjøre deg fortjent til turorienteringsmerker. 

 

I år har vi tre vanlige turorienteringstilbud:

1. Bjørgene - 15 poster ligger ute fra 1. mai til 31. desember. Målestokk: 1: 7500
2. Visnes - 15 poster – hovedsakelig i det fine turområdet Fransahagen
3. Håvik - 15 poster – hovedsakelig ved gassrørledningen – nytt av året

 

Turorienteringsoppleggene kan kjøpes på idrettshuset hos daglig leder Ingolf Steensnæs, på KIWI Torvastad/Avaldsnes eller på nettet: http://turorientering.no/torvastadil/turer/2017

 

Foto-poster på Idrettssenteret og i Visnes

I disse familievennlige og populære oppleggene skal du finne ut hvor 10 av til sammen 20 detaljfotos er tatt. Stedene hvor de 10 forholdsvis enkle postene er plassert, er tegnet inn på et kart. Utmerket aktivitet for en kveldstur eller en søndagstur.

 

Opplegget passer også for småbarnsfamilier med barnevogn.

 

Introduksjonstilbud kr 30,-.

Samme salgssteder som for turorientering.

 

Kontaktpersoner

Einar Vikingstad: 473 04 793
Christen Hausken: 416 84 305

Kontaktpersoner

Einar Vikingstad

Siste nytt