Volleyball - Klart for Regionsmesterskap for våre U17-lag

Vedlegg

Søndag 22.01 er det duket for Regionmesterskap for U17 i Randaberghallen. Torvastad stiller med 2 lag, da U15 laget også vil delta for å få kamptrening før sitt mesterskap senere i måneden.

U17 laget er rangert som nr 5 i regionen, og er dermed havnet i pulje med førsteseedede Sandnes VBK, fjerdeseedede Haugesund VBK, samt sjetteseedede Egersund VBK. Turneringen spilles slik at de 2 første lagene etter puljespill går videre til semifinaler. Deretter vil det spilles bronsefinale og finale.

Torvastad-guttene har vist fin form og vant den siste UM-runden like før jul. Det er allikevel usikkert hvem som skal betegnes som favoritter, da lagene erfaringsvis, vil bli forsterket fra UM-rundene til Regionmesterskapet, da dette også er kvalifisering til NM for U17 i Tromsø.

Sandnes og Randaberg har ofte vært de skarpeste utfordrerne til Torvastad i U17 klassen, og disse lagene har nok også ambisjoner om å stikke kjepper i hjulene våre til helgen. Torvastad er nok helgens mest fysisk sterke lag, med flere spillere over 190 cm. Guttene mangler imidlertid noe på samkjøring, da 4 av guttene går på volleyballskoler på ToppVolley og Framnes.

Spennende blir det uansett og guttene er motivert for å vise seg frem fra sin beste side!

Tvi, tvi...

<- Tilbake

Siste nytt