Volleyball - Hvilken jubelhelg i Torvastad Arena!!!

Vedlegg

Fantastisk volleyballhelg for Torvastad IL.

Stemningen fra søndagens kvalifiseringsfinale til neste sesongs eliteserie har lagt seg. Mange bidragsytere fortjener en stor takk for arbeidet og dugnadsånden som er vist i Torvastad Arena.

Det vil ofte være spillerne som er i fokus når seieren skal feires, men i Torvastad Volleyball er alle med på det seirende laget, og fortjener like stor hyllest for den bragden som er oppnådd i år!

Riggere, ballhentere, kioskvakter, TV-kommentatorer, gulvtørkere, dørvakter, statistikkfører, lydansvarlig, vaktmester, renholdsansvarlige, kakebakere, vertskap, heiagjeng, poengtavleansvarlig, og alle andre som har bidratt…

TUSEN TAKK!!!

Å arrangere elitevolleyballkamper med "live" TV 2 sending, fullrigging av Arena, vertskap for ett stort publikum og alt annet som hører med, er svært krevende. Det gjengen vår har fått til, er også lagt merke til i volleyball-Norge forøvrig. Torvastad er ble nr 2 i kåringen av beste arrangement i årets Eliteserie!!!

Kåringen er foretatt av alle elitelagene som har vært gjester hos oss i sesongen, og vi er takknemlig for at innsatsen til alle våre frivillige, blir anerkjent.

Anbefaler forøvrig alle å kose dere med Knut Netland sin flotte reportasje på TV Haugaland fra søndag

<- Tilbake

Siste nytt