Volleyball - Volleyballfest og hjemmeseier i Torvastad Arena!

Vedlegg

Vårt nyopprykkede elitelag bøy opp til dans i søndagens eliteserieåpning på hjemmebane. Torvastad Arena var rigget til fest, og fest ble det!

Idrettslagets egen trubadur, Helge Pedersen, satte stemningen med sin egenkomponerte Torvastad-sang. Deretter ble hjemmelagets spillere spektakulært presentert med dunkende musikk og tøff lyssetting.

Ordfører Jarle Nilsen brakte med seg flotte ord og gode tilbakemeldinger til idrettslagets ildsjeler og volleyballvenner. Nilsen poengterte viktigheten av at Karmøy også er representert på den største scenen og uttrykte stolthet, på vegen av kommunen.

Da var det klart for kamp, og 1. sett bar preg av ett nervøst Torvastad-lag, som brukte noen baller til å finne rett tenningsnivå. Lagene fulgte hverandre tett, men det var bortelaget som avsluttet best, og vant settet 22-25.

Guttene våre hadde imidlertid fått ristet av seg de berømte nervene, og tok 2. og 3. sett med settsiffrene 25-19. 4. sett ble en skikkelig "rysare". Jevnspilt fra start til slutt. Tromsø hadde hjemmelaget på "gaffelen" og ledet 22-18, før Torvastads nyervervelse, Jo Sunde gikk på serv. Han ga seg ikke før hjemmelaget var i føringen, og servet like godt oss til seier 25-22, etter flere spektakulære ballvekslinger.

Stemningen sto i taket i Arenaen da sist ball var vunnet, og både spillerne og publikum var euforiske. Herlig idrettsglede som en sjelden får oppleve.

Dagens Torvastad-lag besto av mange, unge talenter som virkelig leverte varene da det gjaldt som mest. Imponerende å holde hodet kaldt i avgjørende situasjoner mot mer rutinerte Tromsøspillere.

Vi er stolte, glade og trøtte etter en fantastisk volleyball-søndag i Torvastad Arena. Ca 400 tilskuere fant veien til Torvastad Arena i ettermiddag, og samtlige ønskes velkommen til neste hjemmekamp, søndag 23.10.22 kl 15.00 mot serieleder, Koll fra Oslo.

<- Tilbake

Siste nytt