Volleyball - Tøff serieåpning for 2. laget

Vedlegg

Det ble som ventet en tøff serieåpning for vårt unge 2. lag i volleyballens 2. divisjon i helgen. Hjemme i vår egen storstue, Torvastad Arena, var centercourt klargjort for å gi våre unge talenter en spesielt fin start på sesongen, men laget måtte gi tapt, 3-0, mot svært rutinerte Straen fra Stavanger.

Guttene våre leverte god innsats, men har foreløpig noe å gå på teknisk, for å kunne by de mer etablerte 2. divisjonslagene, på bedre motstand. Vi fikk ved enkelte anledninger likevel se potensialet som bor i laget, og da de vartet opp med finspill, steg temperaturen blant de fremmøtte i arenaen.

På ett jevnt Torvastad-lag er det grunn til å trekke frem unge, Caspian Skorild Svendsen, som fikk sin debut i seniorvolleyballen. Caspian er en av flere spennende spillere i vår gode -09 årgang, og som vi i Torvastad kommer til å få mye glede av fremover.

I dagens andre kamp møtte guttene Sandnes 2, noe som skulle vise seg å bli en jevnere batalje. Vi måtte tåle ett 3-0 tap også her, men trener Torbein Gamst, kunne glede seg over spillemessig fremgang. Hjemmelaget fikk organisert seg bedre, og en god opplegger, Vegard Gamst, serverte Lars Dingemans og lagkameratene gode opplegg, som resulterte i avgjørende poeng. Henrik Storesund fikk også vist glimt av hva som bor i han, og hjemmepublikummet har mye å se frem til fra den kanten utover sesongen.

Takk til alle fremmøtte tilskuere, dere er virkelig til stor inspirasjon for det unge Torvastad-laget!

<- Tilbake

Siste nytt