Volleyball - Takk for et flott år i Torvastad Arena!

Vedlegg

Til vårt fantastiske publikum, alle våre gode samarbeidspartnere og ikke minst alle nydelige dugnadsarbeidere og støttespillere.

Et hendelsesrikt 2023 nærmer seg slutten og vi ønsker å takke for den fantastiske støtten dere viser volleyballen på Torvastad. Det er naturstridig at vi i vår region skal kunne ha lag i Eliteserien, og spesielt når en tenker på at våre motstanderlag kommer fra landets største byer.

Haugalandet har en solid volleyballtradisjon, spesielt Haugesund og Kopervik, men ingen erfaring med lag på det absolutte toppnivå. Til vår felles glede, består dagens unge Torvastadlag, stort sett av spillere fra vår egne region, noe vi er svært stolt av!

Torvastad er i 2023 Regionmestre i både U17 og U19 klassen, samt 5. plass i U15. Vårt fremgangsrike U19 lag tok også bronsemedaljer i NM, men U17 laget ble nr 9.

A-laget var marginer unna å oppnå sluttspillplass i vårt første år i eliteserien, men måtte ta til takke med kvalifiseringskamper for fornyet eliteseriestatus. Disse ble, som kjent, spilt i Torvastad Arena i april, og guttene vår vant 3-0 i begge kampene.

Årets eliteserie har virkelig vært en berg og dalbane, så langt… Eliteseriens klart yngste mannskap utvikler seg i rasende fart og har fått kjenne på både daler og fjelltopper i høst. De største skalpene er nok borteseieren mot Oslo-laget Koll volley (forøvrig ubeseiret), men det var også stort å beseire fjorårets trippelmester, TIF Viking fra Bergen, i årets siste kamp i Torvastad Arena. Stemningen blant de ca 200 tilskuerne i Torvastad Arena var da til å ta og føle på

Med gode resultater produseres det også landslagsspillere og i år har både Oskar Espeland (nå Polen) og Sebastian Nicoara, deltatt på bruttosamling for A-landslag. Jonah Utvik og Henrik Kaldheim spiller på det fremgangsrike juniorlandslaget, som har imponerende resultater fra både EM-kvalik i Finland og internasjonale turneringer i Italia og Polen.

Nå tar guttene noen dagers julefri fra fellestreninger, men styrken skal opprettholdes

Neste slag i Torvastad Arena er som følger:

Torvastad – Koll volley                   fred. 19.01.24 kl 19.00

Torvastad – NTNUI                         sønd 04.02.24 kl 15.00

Torvastad – Randaberg                 sønd 03.03.24 kl 15.00

Torvastad – Øksil                             sønd 17.03.24 kl 14.30

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen på kamp!

Avslutningsvis ønsker vi alle et godt og hendelsesrikt 2024!

Støtt opp om våre solide samarbeidspartnere - De støtter oss!

Skudenes & Aakra Sparebank, Haugaland Kraft, Gassco, Gassnor, Puro hotels, A-Utvik, Stillasgruppen, Norwegian Offshorrental, PrivatMegleren Østbø & Kaldheim, Karmsund Group, Møller bil, Suldalsbussen, AOF-Vestland, Spektrum frisør, Maccron, Torvastad Arena.

<- Tilbake

Siste nytt