Volleyball - Guttene bøy topplaget fra Bergen opp til dans i Torvastad Arena!

Vedlegg

Det ble en nervepirrende affære i ettermiddagens eliteseriekamp i Torvastad Arena.

TIF Viking viste seg desverre som ett hakk bedre enn våre unggutter, men vi gav dem virkelig kamp til døren!

Kampen var jevnspilt fra start, og det var to gode lag som fikk publikum ytterst på stolsetene. TIF sa imidlertid takk for følget når lagene passerte 15 poeng, og Eirik Bjelland servet bergenserne til seier og settledelse, 1-0.

2. sett var jevnspilt, og Torvastad, som endret struktur i slutten av 1. sett ved å bytte inn opplegger, Jonah Utvik, hang godt med. Oskar Espeland fyrte på alle sylindre i Arenaen i ettermiddag, og sikret mange spektakulære poeng for hjemmelaget. Ett spennende sett endte med 25-22 til bortelaget, men Torvastad-guttene viste at forspranget fra 1. sett var utlignet.

3. sett var Torvastad i ledelsen fra start til slutt. Mottakerne, Jo Sunde, Håvard Solheim og Henrik Kaldheim, leverte solid kvalitet og gjorde jobben enklere for opplegger Utvik. Han responderte med taktisk godt spill og god variasjon, og Jonah leverte kanskje sin beste kamp på seniornivå i ettermiddag. Settet ble sikret etter godt blokkspill, noen spektakulære forsvarsredninger, og ikke minst knallharde smasher fra Oskar Espeland.

Da var kampen plutselig åpen foran 4. sett, og lagene fulgte hverandre tett. Slutten av settet ble imidlertid reprise av 2. sett, og dermed stakk TIF Viking av med seieren, 3-1, og tok alle 3 poengene med tilbake til Bergen.

Avslutningsvis må vi få takke de ca 250 høylytte publikummerne for super entusiasme og ikke så rent lite patriotisme

Det unge Torvastad-laget vil nok ikke vinne alltid, men vi utvikles i riktig retning fra kamp til kamp. Nå har vi møtt de 3 sterkeste lagene i Norge på rad, og tatt sett fra både Koll, Førde og TIF Viking selv om poengfangsten har vært fattig. Hvem hadde vel trodd det for 6 mnd siden…

…. og husk… vi har det beste foran oss!

<- Tilbake

Siste nytt