Ønsker du å bidra i vårt fantastisk idrettslag?

Kanskje dette er noe for deg?
Vedlegg

Hei kjære medlemmer,

Torvastad IL er forpliktet til å følge Norges Idrettsforbund lover. Vi har oppdaget og oppdager at ikke alt er treffende med slik vi driver i dag. Dette er jobbet med og jobbes med for å justere og tilpasses slik at vi ivaretar det som forventes til drift og styring av idrettslaget. Men her er vi også avhengig av nye folk og krefter for å komme i mål.

Vi mangler en pålagt valgkomite og en kontrollkomite. Dette må etableres på årsmøte. Det er viktig med korrekt balanse mellom kjønn, så særlig er vi ekstra avhengig av generelt flere kvinner inn i styrene.

Valgkomiteen skal fra årsmøte til årsmøte forsøke å rekruttere folk til styreverv innenfor ulike avdelinger samt komme med en anbefaling til valg av hovedstyrets leder og nestleder og personer til egen komite samt kontrollkomite til årsmøte. Valgkomiteen skal være uavhengig av andre styreverv. https://www.idrettsforbundet.no/tema/juss/nifs-lov/kapittel-2-felles-bestemmelser-for-hele-organisasjonen/#§2-18

Kontrollkomiteen skal kontrollere at hovedstyre og ev. underavdelinger følger det de er satt til å gjøre etter årsmøte. https://www.idrettsforbundet.no/tema/juss/nifs-lov/kapittel-2-felles-bestemmelser-for-hele-organisasjonen/#§2-12

Håper du har et ønske og kan bistå til at Torvastad IL fortsetter en positiv utvikling. Meld gjerne ifra på epost: til@torvastad.no dersom du allerede nå kjenner at dette kan være noe for deg. Vi ses uansett på årsmøte.

<- Tilbake

Siste nytt