Finale kretsmesterskapet.

Torvastad sitt A-lag i fotball spiller KM-finale mot Eiger lørdag 16. november kl 1400 på Håland. Møt fram og hei vårt A-lag fra til kretsmestere. Kiosken er som vanlig åpen.

Resultater løpskarusellen november

Stadig flere ser at løpskarusellen i Bjørgene er noe de har lyst å være med på. Det er veldig kjekt å se så mange løpere i løypa i Bjørgene :-) I dag deltok hele 157 stk (noe som er 3 stk under rekorden fra løpet i november 2015 ). Vi håper å se alle tilbake i desember, og da blir det tradisjonen tro pepperkaker og gløgg etter målpassering. Velkommen tilbake tirsdag 3.desember :-) . Resultater vedlagt

Semifinale i KM for 6 divisjon

Allerede i morgen tirsdag kl 19.30 spilles semifinalen i KM for 6 divisjon her på Håland. Møt opp og hei gutta fram til finalen. Åpen kiosk.

Husk basaren søndag 3.november

Førstkommende søndag avholdes årets basar på Torvastad Arena. Gå ikke glipp av tidenes gevinstbonansa med interesse for alle aldrer. Åpen kafe med gode kaker, saltmat mm. Åresalg med flotte gevinster på hver omgang. Ta med venner og kjente og kom. Del gjerne innlegget, vi ønsker masse folk og god stemning. Dørene åpnes kl 14.30.

Åpning av eliteserien for Toppvolley Norge (TVN)

I dag åpnet eliteserien for Toppvolley Norge (TVN). På banen var det 3 Torvastad . På andre siden av nettet stod et rutinert Koll-lag som ble litt for sterke, men TVN-guttene hang meget godt med i store deler av kampen. Klubben gratulerer Erling Valen Oskar Espeland, og Mads Viland Søreng med eliteseriespill og ønsker lykke til

Årets siste hjemmekamp på Torvastad

Tirsdag kl 20.00 spiller A-laget sesongens siste kamp på Håland. Hvis vi vinner denne og siste bortekamp, er vi sikret opprykk og kamp om kretsmesterskapet. Møt opp og hei på guttene.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Vår generalsponsor

Logo Skudenes & Aakra Sparebank

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift