Volleyball - Sterk borteseier til Torvastad!

Vedlegg

Torvastad vant den viktige eliteseriekampen mot ToppVolley Norge søndag ettermiddag i Suldalshallen, og tok dermed 3 viktige poeng mot fornyet eliteseriestatus.

Guttene imponerte fra start og tok tak i kampen fra første angrep. Kantspiller Håvard Solheim fyrte på alle pluggene og var ustoppelig i kampens første sett som Torvastad vant 25-16.

Andre sett skulle vise seg å være mer jevnspilt. ToppVolley kom sterkt tilbake og lagene fulgte hverandre poeng for poeng. Det endte imidlertid med at hjemmelaget trakk det lengste strået med 26-24, og dermed var en like langt.

Tredje settet var preget av 2 nervøse lag som leverte varierende kvalitet men stor spenning for den fullsatte Suldalshallen. Torvastad viste seg å være sterkest på slutten og en halvskadet Oskar Espeland smashet inn de siste, nødvendige ballene, og dermed seier 25-23.

Det var en sterkere utgave av Torvastad som entret parketten i 4. sett. Guttene hadde fått senket skuldrene og leverte flott spill. Matias Staknes hadde en fin kamp på diagonalen og sørget for mange fine avslutninger og Torvastad vant settet fortjent 25-18.

Opplegger Christoffer Førland styrte spillet med kyndige hender og var en vesentlig faktor til at Torvastad snudde kampen i sin favør. Senterspillerne, Sebastian Niacora og Henrik Kaldheim vartet også opp med solid spill både i blokk og angrep. Som vanlig var kaptein Oskar Espeland kampavgjørende med viktige poeng i kampens mest avgjørende faser.

Torvastad har nå satt seg selv i en flott posisjon, der de neste kampene blir direkte avgjørende om en klarer å kvalifisere seg til sluttspillet, i sin første sesong i eliteserien.

Førstkommende lørdag venter Rogalandsderby i Torvastad Arena mot Randaberg, som er en direkte konkurrent til sluttspillsplass.

Vi gleder oss til kamp og satser på solid publikumsstøtte. spektakulært spill og spennende kamp!

<- Tilbake

Siste nytt