Volleyball - Gladnyhet!!! Ny samarbeidsavtale med Skudenes & Aakra Sparbank er signert!

Vedlegg

Gledens dag for alle volleyballinteresserte på Haugalandet!

Torvastad IL Volleyball, har i dag inngått en ny 2-årig samarbeidsavtale med hovedsamarbeidspartner Skudenes & Aakra Sparebank. Avtalen ble i ettermiddag signert av markedsleder, Nina Høybakk i Skudenes & Aakra sparebank og primus motor i Torvastad IL Volleyball, Svein Ove Utvik.

Utvik uttaler at avtalen er svært viktig for satsningen fremover og er med på å gi klubben økonomisk forutsigbarhet for de neste 2 årene. Skudenes & Aakra Sparebank uttrykker at avtalen er en annerkjennelse for det arbeidet idrettslaget gjør for å kunne tilby elitevolleyball til Haugalandet, samtidig som at Torvastad utvikler nye volleyballspillere til både topp og bredde.

Leder i Torvastad IL Volleyball, Knut Bendik Christiansen, er takknemlig for at lokalbanken støtter opp om aktivitetene i klubben og sier at dette er noe som kommer både ungdomsavdelingen og elitelaget til gode. Knut Bendik uttaler at klubben drives helt og holdent på dugnadsnivå, hvor både spillere og foreldre deltar aktivt for å skape gode sosiale rammer for ungdomslagene, i tillegg til flotte sportslige opplevelser. Høstens elitekamper har vist at dugnadsånden på Torvastad er svært tilstede. Arrangementsgruppene som er etablert fungerer svært godtog flere melder også tilbake at det sosiale er trivelig å ta del i.

<- Tilbake

Siste nytt