Volleyball - Christoffer og Helmer

Vedlegg

På Torvastad jobbes det utrettelig med å utvikle framtidens elitespillere. Flinke trenere, sterke rollemodeller og ivrige unggutter er en bra sammensetning dersom vi skal fortsette å produsere unge talenter til vårt elitelag.

Vår strålende opplegger, og vårens U 20 landslagsspiller for Norge, Christoffer Førland, er ett populært forbilde i Torvastad Arena. Gutten til høyre, 13 år gamle Helmer Christiansen, er allerede en teknisk fin spiller, med gode basisferdigheter og tung hoppserve. Han var en av flere Torvastad-talenter som deltok på sommerleiren til ToppVolley Norge, og har tatt med seg inspirasjonen fra talentfabrikken på Sand, tilbake til Torvastad.

Helmer er også en av mange unggutter som nyter godt av å trene kveld etter kveld i Torvastad Arena, på banen ved siden av Christoffer og resten  av A-lagsspillerne.

For de av dere som ønsker å oppleve høy stemning med engasjerte, ivrige volleyballungdommer i fri utfoldelse er dere velkommen innom i Arenaen. Guttene trener mand, tirsd, onsd og fredag, hver uke.

Skal vi klare å opprettholde rekrutteringen til vårt unge, spennende elitelag, er både spillere som Christoffer og Helmer viktige for klubben. Han ene har vist vei, han andre er på vei!

"Me e det grønna skiftet"

<- Tilbake

Siste nytt