Lyst på billett til FKH - Bodø Glimt

Alle lag opptil 16 år i Torvastad blir invitert gratis til kampen FKH - Bodø Glimt. Inviter alle lagene i barne og ungdomsavdelingen sammen med dere trenere og lagledere.
Vedlegg

Dette kom til oss fra FKH :-)

Til oppgjøret mot Bodø/Glimt på søndag ønsker vi å invitere alle trenere/lagledere og spillere på lagene opptil og med seksten år i Torvastad gratis på kampen.
Dere ordner billetter selv ved og følge malen nedenfor. Lykke til på kamp :-)

I løpet av høsten vil allesamarbeidsklubber bli invitert til å fylle Deep Ocean-tribunen bak det ene målet, og den klubben som klarer å mobilisere flest (relativt sett) vinner retten til å disponere fem FKH-spillere til fotballskoler eller lignende i 2022.

 

Slik henter dere ut billetter

Gå til https://fkh.ticketco.events/no/nb/e/fk_haugesund__fk_bodoeglimt

  1. Kopier og lim inn promokoden sam21torc3 promokodefeltet og trykk BRUK KODE
  2. Samarbeidsklubb     – TORVASTAD billetten dukker opp under.     Trykk på den.
  3. Velg     en av seksjonene N eller O (velg kun M om de andre to er fulle),     deretter velg antall billetter (Maks 50 billetter per bestilling) og trykk     KJØP
  4. Sjekk     din bestilling og trykk deretter VENNLIGST FORTSETT
  5. Fyll     inn navnet på den som skal ha billettene, epost og/eller telefon
  6. Huk     av for begge vilkår og trykk BETAL.

Om du skal gjøre flerebestillinger, husk å sjekk navn/epost/telefon feltet neste gang, da nettleserenkan være innstilt på å fylle ut data’ene du brukte sist gang. Om nestebestilling skal til en annen person, husk å endre alle feltene igjen.


Om det bestilles til et lag - f.eks. 20 stykker, og disse sendes tilkontaktpersonen til laget, så er det en fordel om disse går sammen. Det finnes en gruppekode som kan skannes ved inngangen, slik at ting går mye raskere enn om en og en billett må skannes inn.

Håper å se så mange som mulig fra Torvastad på kampen!

 

Hilsen

Runar

<- Tilbake

Siste nytt